vrijdag 25 februari 2022

VKS Pagadder COVERT DE COVER!


95 klassen van de kleuter- en lagere scholen in Heusden-Zolder deden mee met het lees-project van de bibliotheek ‘Kies het mooiste boek van de klas en cover deze cover’. En dus ook wij, VKS Pagadder, deden hieraan mee!

De kleuters lazen in het eerste trimester samen met de juffen verschillende boeken en kozen daarna het mooiste boek van de klas. De cover van dat boek bootsten ze zo creatief, grappig, origineel en getrouw mogelijk na met huis-, tuin- en keukenmateriaal. We bezorgden onze mooie foto, samen met een originele cover aan de bibliotheek van Heusden-Zolder.

In de bibliotheek kon er vanaf 1 februari tot en met 23 februari gestemd worden op zijn/haar favoriete cover. Vandaag, 25 februari, kreeg VKS Pagadder hoog bezoek. Het was niemand minder dan Burgemeester Mario Borremans die ons het goede nieuws kwam brengen. Samen met leuke boekenbonnen, krijgen we dit schooljaar ook de kans om een keuze te maken uit het aanbod van “De Verhalenkat”. Wat waren we blij met deze mooie prijzen! Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft en aan de bibliotheek. Met dank aan Eline Claesen