donderdag 24 februari 2022

Zolders Zussentrio opent zevende winkel

Les Soeurs landt in Leuven
Naast de huidige winkelpunten in Hasselt, Maastricht, Antwerpen, Gent, Knokke en Schilde openen de drie Zolderse zussen achter het Belgische modelabel Les Soeurs* deze maand hun zevende flagshipstore in het Brabantse Leuven.

Het aanbod van Les Soeurs is een verzameling van zelf ontworpen juwelen, accessoires, kleding- en interieurstukken die de zussen zorgvuldig laten produceren 100% op basis van hun persoonlijke smaak. Hun concept stores, die modebewuste vrouwen aantrekt omwille van de uitgekiende alsook betaalbare selectie aan musthaves, zijn dan ook een weerspiegeling van hun eigen kleerkast en interieur.

Het gebrek aan uitvalsbasis in het Brabantse, het jeugdige karakter van studentenstad Leuven en de sfeer en bourgondische gezelligheid van de Mechelsestraat deden de wegen van de zusjes Hendrickx dit keer naar Leuven leiden. Wat begon als een herkenbare en uit de hand gelopen hobby van drie tienermeisjes, vertaalt zich vandaag in een beloftevol retail concept dat de drie steeds een stapje dichter brengt bij het verwezenlijken van hun droom om de Benelux-markt te verrijken met hun eigen Les Soeurs label en tien Les Soeurs stores onder eigen beheer.

Wie graag een kijkje wil nemen, kan vanaf 22 februari 2022 terecht in Leuven, Mechelsestraat 18.