dinsdag 12 april 2022

Asfalteringswerken in weekend 22 april


We willen jullie toch even  inlichten en de volgende boodschap meegeven....
Agentschap Wegen en Verkeer geeft op zijn website de volgende informatie met de asfalteringswerken aan de Terlaemenlaan aankomende weekend.
In het weekend van vrijdag 22 april 2022 legt de aannemer de toplaag asfalt in de hele werfzone op de Terlaemenlaan.
Vanaf vrijdag 22 april (20 uur) tot maandagochtend 25 april (6 uur) is de werfzone niet toegankelijk voor verkeer. Ook de op- en afritten van complex 27 (Circuit Zolder) zijn niet beschikbaar.
Gemotoriseerd verkeer volgt in beide richtingen een omleiding via de Onze-Lieve-Vrouwstraat, Meylandtlaan/Vogelsancklaan/Halveweg (N72) en Wijvestraat/Zandstraat.
Verkeer van/naar de E314 maakt gebruik van de op- en afritten van complex 28 Heusden-Zolder.
Fietsers volgen de gekende omleiding.
De zijstraten Westlaan en Snelwegstraat zijn afgesloten ter hoogte van de Terlaemenlaan. De pendelparking is niet beschikbaar tijdens deze werken.
Circuit Zolder blijft bereikbaar vanuit Terlaemen/Bolderberg.
Verkeer in twee richtingen na asfwaltwerken.
Na de asfaltwerken in het weekend van 22 april, gaat de rijweg opnieuw in twee richtingen open. Alle rijbewegingen zijn weer mogelijk, voor alle verkeer..

Carpoolparking Terlaemen bereikbaar via Jeugdlaan
Omwille van veiligheidsredenen is de Snelwegstraat afgesloten ter hoogte van de gewestweg. Daardoor kan verkeer niet langer rechtstreeks via de Terlaemenlaan naar de carpoolparking rijden. Je volgt een korte omleiding via de Viverselweg en de Jeugdlaan.

Niet onbelangrijk: je kan ook niet langer vanaf de carpoolparking naar de snelweg rijden. Je volgt een omleiding via het complex 28 Heusden-Zolder.
In de hierop volgende weken voert de aannemer nog lokale afwerkingen uit, zoals het aanwerken van de inritten en het plaatsen van alle nodige, vaste signalisatie..

Nog vragen?
Contacteer onze bereikbaarheidsadviseur via bereikbaar.limburg@wegenenverkeer.be of bel 0465 09 40 84 (tijdens de kantooruren).
Wegen & Verkeer Limburg Koningin Astridlaan 50 bus 4 3500 Hasselt wegen.limburg@vlaanderen.be
Met veel dank aan Agentschap Wegen & Verkeer voor deze informatie zie hun website