maandag 27 maart 2023

Circuit Zolder stuurde een burenbrief voorjaar 2023 naar de omgeving

Circuit Zolder heeft een brief naar de buren gestuurd  de afgelopen dagen.
Hieruit brengen wij een stuk en via de bijgevoegde link kan je heel deze brief nalezen. 

Traditionele kalender en jaar van standvastigheid Verder hebben we dit jaar opnieuw een traditionele kalender, even een jaar van standvastigheid zonder grote risico’s om de economische verliezen van de COVID- jaren weg te werken. Zo starten we het seizoen met drie externe organisaties: de Terlaemen Cups op 01-02 april, de DMV Goodyear Racing Days op 29-30 april en Race wars op 07 mei. 

In die periode, op 07-08-09-10 april, organiseren we zelf weer een manche van het UEC BMX Racing European Cup, een evenement dat vooral zeer veel jonge sporters naar ons domein doet afzakken. 

Het eerste eigen race- weekend, waarin ons Belcar Endurance Championship zal starten, vindt plaatst op 13-14 mei. Dat is voor ons als organisatie ‘de’ start van het raceseizoen en daarop zijn jullie uiteraard meer dan welkom. 

 Wat betreft grote events kijken we verder uit naar de gevestigde waarden zoals de reeds aangehaalde Historic Grand Prix en uiteraard de 24 Hours of Zolder op 26-27 augustus, met traditioneel de avondtraining op 24 augustus waarover we in een volgend schrijven nog meer info zullen geven. 

Het tweede deel van het raceseizoen vatten we aan met de Volumex Belgian Truck Grand Prix op 08-09-10 september en sluiten we af met de American Festival Nascar Finals op 13-14-15 oktober, met de laatste wedstrijd van hun seizoen een garantie voor mooie battles op de track. 

 n de loop van mei staat ook de verhuis van ons Medical Center gepland. Dit zal gehuisvest worden in het deel van de Velodroom, grenzend aan ons domein. Het oude gebouw maakt plaats voor de waterzuivering van het totale project.
De BURENBRIEF circuit Zolder KAN JE HIER volledig nalezen