zaterdag 1 april 2023

MIJN-Wachtpost verandert vanaf vandaag 01 april

 Mijn-Wachtpost in Beringen en de Wachtpost Herkenrode in Hasselt zullen vanaf 01 april samenwerken met de organisatie van de wachtposten tijdens de diepe nachten dit tussen 23u00 en 08u00 op de volgende dagen maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Het  gaat als volgende in zijn werk gaan

Tijdens weekends, op vrijdag, feestdagen, de avond voor feestdagen en op brugdagen blijven raadplegingen in Beringen 's nachts mogelijk. De wachtposten opent vanaf 18 uur en werkt enkel op afspraak. Bellen is dus noodzakelijk.

De telefonist(e) zal u vragen volgende gegevens door te geven: naam, adres, rijksregisternummer, telefoonnummer, reden van oproep en naam van uw huisarts.

Na telefonisch contact voor een afspraak, kom bij voorkeur aan op de Wachtpost zelf, daar kan men u sneller helpen en ook in betere omstandigheden onderzoeken.
Wij leggen huisbezoeken af als ze medisch echt nodig zijn of als u zich niet kunt verplaatsen.  

De wachtpost van Herkenrode bevindt zich in Huis 9, rechts van het Jessa Ziekenhuis op Stadsomvaart 9 3500 Hasselt. De wachtpost opent vanaf 18 uur en werkt enkel op afspraak. Telefoneren is dus noodzakelijk en kan op het nummer 011 71 56 50.

MIJN Wachtpost Beringen Hospitaalstraat 27 te 3580 Beringen of tel. 011 71 56 50 of via de website