woensdag 27 september 2023

Gezinsdag: Tutjesboom zoekt tutjes

Op 1 oktober valt er weer heel wat te beleven in en rond Kameleon Huis van het Kind. “Deze editie van de Gezinsdag staat volledig in het teken van de heropening van onze Tutjesboom”, zegt Nico Geeraerts (schepen voor Gezin). Na een stevige make-over en een herplanting op een nieuwe locatie, is de boom nu volledig klaar voor nieuwe tutjes. En die heeft hij nodig om verder te kunnen groeien! Is jouw kind klaar om afscheid te nemen van het tutje? Je oogappel krijgt in ruil voor het tutje een welverdiende medaille. Een goede tip: haal in Kameleon Huis van het Kind of in de spelotheek het gratis boekje ‘Milan en de tutjesboom’ af. Zo maak je deze belangrijke stap voor je kind wat makkelijker én feestelijker.

Vanaf 14 uur gooien we de deuren open. Ga met je gezin op ontdekking in de kinderboerderij of creëer herinneringen in de photobooth. Tussen 14 en 16 uur ontmoet je er AAP & NEL en de collega’s van de bibliotheek zorgen om 14.30 en 16.30 uur voor een voorleesmoment waarbij je helemaal kan wegdromen.

Toverde je kind onze kleurplaat-flyer al om tot een waar kunstwerk? Breng hem zeker mee! Vul je contactgegevens in als je kans wil maken op een toffe prijs