vrijdag 1 september 2023

Heel jammer nieuws => '2PK A-type meeting' stopt na 15 seizoenen

15 jaar geleden zijn we gestart met het houden van onze 1ste '2PK A-type meeting' te Zolder. Een samenkomst met (vooral) 2PK en andere A-types maar ook andere modellen (Citroën) waren zeker welkom. Het was meteen een schot in de roos waardoor we besloten dit feestje jaarlijks over te doen. Het 3de weekend van juni werd door velen dan ook met een uitroepteken in hun agenda aangeduid. Doorheen de jaren hebben we enkele veranderingen moeten uitvoeren, kwamen we voor uitdagingen te staan, maar desondanks eindigden we elke samenkomst met een positieve noot.
We weten allemaal dat de kosten fors omhoog gegaan zijn de laatste tijd waardoor ook wij genoodzaakt zouden zijn om onze prijzen te doen stijgen. Bovendien worden er nu plots nieuwe regels opgesteld die ons dan ook nog eens verplicht opgelegd worden en waar wij niet onderuit kunnen.

Zoals jullie ons allemaal kennen, gaan wij hier niet in mee. Met spijt in ons hart delen wij dan ook mee dat er GEEN GEVOLG meer zal komen op onze '2PK A-type meeting' te Zolder. De 13de of was het nu de 15de '2PK A-type meeting' te Zolder was dan ook de laatste, maar zeer zeker niet de minste samenkomst! Het was een weekend dat ons opnieuw fantastische herinneringen opgeleverd heeft zodat we dit 'hoofdstuk' dan ook mooi kunnen afsluiten. Als organisatoren hebben wij altijd het beste gewild voor onze bezoekers zodat iedereen het naar hun zin had. Wij willen dan ook iedereen, die al de voorbije jaren aanwezig waren, bedanken om er samen zo'n fantastische weekends van gemaakt te hebben.

Samen met jullie (zowel de vaste bezoekers als de dagbezoekers werd het altijd een geslaagd weekend. Bedankt ook aan onze 'helpende handjes', zonder jullie zouden deze weekends iets vermoeiender geweest zijn. Merci - merci - merci - merci - merci!!!!! Tot.......... Geert, Hilde en crew