zaterdag 20 januari 2024

Nieuwjaarsreceptie CBOS Noord Leopoldsburg met cheque voor Heideland & De Schans


Bart GRIETEN, Luitenant-kolonel van het vliegwezen, opende de receptie met een korte maar krachtige speech. De aanwezige petergemeentes, voor Heusden-Zolder vertegenwoordigd door Burgemeester Mario Borremans en de delegatie van het Verbroederingscomité, werden welkom geheten alsook de delegatie van De Schans en BSBO Heideland. Bart GRIETEN had lovende woorden voor alle aanwezige militairen en dankte hen voor hun inzet en engagement.

Bij deze gelegenheid werden er ook enkele verdienstelijke medewerkers van het Centrum Basisopleiding en Scholing Noord in de bloemetjes gezet. Ze kregen een geschenk aangeboden door de vertegenwoordigers van hun petergemeentes.

Het Centrum voor Basisopleiding en Scholing Noord (CBOS Noord) steunt als petereenheid van Heusden–Zolder twee goede doelen en is bijvoorbeeld ook betrokken in de activiteiten van het Verbroederingscomité.

De school Heideland in Viversel en het dagactiviteitencentrum De Schans in Berkenbos ontvingen uit handen van Bart GRIETEN elk een cheque van € 2000. Volgens hem is en blijft het belangrijk om goede doelen te steunen. De ontvangen geldsommen zullen zinvol besteed worden in de aankoop van basismaterialen volgens behoefte van de instelling en de school.
Met dank aan Peter Jaenen en Michel Oyen