donderdag 18 april 2024

Comedy-avond levert een cheque van €1250 op voor het goede doel


Gisterenavond was er in de Sint Franciscuszaal van het Sint Franciscus College een comedy-avond. Deze avond werd georganiseerd door de 38 leerlingen van het 4de jaars van de richting Organisatie en Logistiek. Gedurende het jaar hebben zij gewerkt aan dit evenement tijdens de lessen O&L mede door ondersteuning van het leerkrachten-team. 4 Comedians waren er gisterenavond om een volle zaal aan het lachen te brengen met hun grappen en fratsen.

De leerlingen kregen de opdracht een goed doel te kiezen waarheen de cheque zou gaan en er werd gekozen voor 'Ons Huis met een Hart'. Deze organisatie werd gekozen omdat "Ons Huis met een Hart" mensen ondersteunt die kanker hebben/ of hebben gehad, organiseren o.a ook workshops en activiteiten. Je kan er terecht voor een babbel, of je kan je hart luchten. We hebben hun vandaag een cheque kunnen overhandigen van maar liefst €1250. Deze overhandiging van deze niet onaardige som werd op luid applaus onthaald.

Verder wil het leerkrachten-team dat tijdens het organiseren van dit project de leerlingen laten stil staan bij het maatschappelijke in de wereld en verder ook zeer praktisch te handelen tijdens het organiseren van een event. het leerkrachten-team en hun leerlingen willen dan ook iedereen bedanken tot het succes van deze avond. We zijn fier op onze leerlingen. Met veel dank aan Joseph Bams voor verslag & foto's