maandag 1 april 2024

dames O.L. Zolder & venten Jongens Zolder winnaars 35ste BASEBALLTORNOOI H|Z


Traditioneel en al voor de 35ste keer organiseerde de jeugdraad van Heusden-Zolder het baseballtornooi voor onze jeugdverenigingen. Ervaren scheidsrechters zorgden ervoor dat alles verliep volgens de officiƫle regels van de sport. 200 jongeren schreven zich in. Zij verdeelden zich in 14 ploegen :
Voor de jongens :
1. Chiro Zolder Venten
2. Oudleiding Jongens Boekt
3. Chirojongens Heusden
4. Chiro Berkenbos
5. Scouts Eversel
6. Jongens Leiding Chiro Boekt
7. De Pereboom

Voor de meisjes :
1. Oudleiding meisjes Boekt
2. Chiromeisjes Heusden
3. Jeugd Rode Kruis Helzold
4. Chiromeisjes Boekt
5. Oudleiding Meisjes Chiro Zolder
6. Chiro Zolder Meisjes
7. Scouts Eversel Girls

De wedstrijd was heftig en spannend. De sfeer zat er al gauw in en er werd gestreden voor een eerste plaats. De finale werd uiteindelijk gespeeld bij de meisjes tussen Oud Leiding Zolder en de Chiromeisjes Boekt en bij de jongens tussen de Oud Leiding Chiro Boekt en Chiro Zolder Venten.
Daarna mocht Dirk Schops Schepenen van Jeugd de prijzen overhandigen. De Fair Play prijs ging naar Het Jeugd Rodekruis voor de meisjes en naar Chiro Heusden voor de jongens.

De winnaars voor meisjes van het baseballtornooi zijn bij de dames de Oud Leiding Zolder en bij de heren de Chiro Jongens Venten. Het jolijt was groot toen beide Zolders ploegen op de winnaarsfoto mochten. Dank  aan Lnda Graulus voor het verslag & de foto's