donderdag 25 april 2024

DMV – Goodyear Racing Days


Veel Duitsers die dit weekend afzakken naar circuit Zolder om hun snelle wagens als BMW, Porsche, Audi en andere te komen bewonderen op het snelle circuit van Zolder. Negen topseries met een grote verscheidenheid aan merken
Negen raceseries zorgen voor veel actie tijdens de DMV Goodyear Racing Days. Van de klassiekers van de DMV Classic Masters tot krachtige GT3-auto’s in de DMV STGT en endurance-flair met pitstops – er is voor elke motorsportfan wat wils tijdens de DMV Goodyear Racing Days.

Nauwe gevechten om de positie zijn gegarandeerd in de DMV BMW 318ti Cup, waar snelle rookies het opnemen tegen ervaren coureurs. Er is een grote verscheidenheid aan merken in de DMV Classic Masters. Hier strijden snelle C-Cadetts tegen Porsche 911’s of BMW M3’s. Ook de prachtige Alfa’s van de Alfa Romeo Challenge en de Pfister-Racing Touring Car Challenge zijn van de partij. Na de succesvolle première van vorig jaar staat de DMV STGT opnieuw aan de start met zijn GT3-auto’s, cupracers en diverse toerwagens. De DMV NES 500 duurt drie uur en er doen TCR-, GT4- en andere auto’s mee. BMW-modellen uit verschillende tijdperken nemen deel aan de DMV BMW Challenge. De Porsche Club Historic Challenge en Porsche Club Racing uit Nederland bieden ook een bonte mengeling van modellen uit het verleden. Van de klassieke 964 tot de 991 GT3-R, alles uit Zuffenhausen komt aan de start.
Meer info DMV Goodyear Racing Days en klik hier om de Timing te zien.
Dank aan Joseph Bams voor deze archieffoto's