zondag 14 april 2024

KBBC Zolder C en Gems Diepenbeek A wedstrijdverslag

Deze namiddag een confrontatie tussen KBBC Zolder C en Gems Diepenbeek A in de tweede provinciale basket Limburg. De thuisploeg start sterk, maar met net iets meer efficiƫntie in het aanvallende compartiment slaat Gems Diepenbeek een klein kloofje van 4 punten na het eerste quarter: stand bij het einde van Q1 is 14-19. Deze kloof wordt in het tweede quarter verder uitgediept tot 38-47 bij de rust. Dank aan Niels Panis voor verslag & foto's

De thuis ploeg tapt in het begin van de tweede helft uit een ander vaatje en sluipt op kousen voeten terug tot 59-65 bij het einde van het derde quarter. In het vierde en laatste deel van de match komt Zolder zelfs even terug tot op gelijke hoogte (65-65). De vermoeidheid (slechts 1 wisselspeler) speelt de thuisploeg dan duidelijk parten en het scoren lukt niet meer. De bezoekers halen meermaals scherp uit vanachter de driepuntlijn en diepen zo de finale kloof weer uit tot de eindstand van 66-88 op de bordjes staat.  Dank aan Niels Panis voor verslag en foto's