zaterdag 6 april 2024

"" KINDERCARNAVAL bij de SLAMRIDDERS"" Wat een feest


Vanmiddag waren de  SLAMRIDDERS  actief met het ""VERKLEED KIDSCARNAVALSPARTY"" in de feesttent op het Sint Willibrordusplein....

De vele kinderen werden goed opgevangen in de feesttent en er was een heuse clown aanwezig die de kinderen veel aan het lachen bracht. Er werden pannenkoeken & wafels gebakken in de feesttent waar de kinderen dol op waren, maar ook hun begeleiders lieten het zich smaken.  De Kinder Disco Show zorgde er tevens voor dat de kinderen veel mochten dansen onder de begeleiding van de Kinder Disco Show en er werden heuse spelletjes gespeeld. Er was een KINDERGRIMIE en de BALLONNENFEE aanwezig om die aanwezige kindjes de mooiste en liefste snuitjes aan te brengen versierd met de talrijke ballonnen. De aanwezige clown zorgde op haar beurt weer dat de kinderen zich te pletter lachte en amuseerden.
Ieder aanwezig kindje kreeg een cadeautje uit de grabbelton en ook werden er prijzen verloot aan de kindjes die hun tekening meebrachten en aanwezig waren in te tent bij de trekking.
Het moment van de namiddag voor de kinderen was toch als de grote praalwagen voor de tent kwam te staan waar ze dan allemaal konden opstaan met of zonder begeleiding van de ouders en een heuse rit door het centrum van Heusden reden. Dit zorgde voor de nodige ambiance onder  de kinderen. Luid werd er mee gezongen, gesprongen en gedanst . De SLAMRIDDER praalwagen was het opvallendste deze namiddag in het centrum wat iedereen gezien had.
DANK U SLAMRIDDERS voor deze prachtige kindernamiddag.
Dank aan Rudi Coomans voor verslag & foto's