zaterdag 11 mei 2024

Duo concert in de Vierseleer van Viversel


Deze avond konden de inwoners van Viversel een gratis concert meepikken in de Vierseleer. Om 20u mochten de muzikanten van de jeugdharmonie De Bergengalm uit Hechtel de eerste noten de zaal in blazen. De harmonie stond onder leiding van Willem-Jan Hendrickx. Katrien Vaes de gastvrouw voor deze avond praatte deze avond aan elkaar. De jeugdharmonie speelde muziek van The Mask of Zorro van James Horner, Around the world in 80 Days een werk van Otto M.Schwarz, Highlights From The Moulin Rouge een arrangement van Michael Brown en als laatste speelde ze Mas Que Nada van Jorge Ben.
Na de pauze was het de beurt aan de thuisharmonie de Koninklijke Harmonie Viversel. Zij opende de avond met Horizons een muziekstuk dat werd herwerkt door dirigent Willem-Jan Hendrickx.
Daarna speelde de harmonie nog mooie werken zoals Crimson Tide, Atlantic Quest, Paris Montmartre, Hotel California, Moondance en als afsluiter van de avond Wall of Sound. Met een terechte staande ovatie werd het geslaagd Duo Concert. Met veel dank aan Joseph Bams voor verslag en foto's