donderdag 9 mei 2024

Handmade in Belgium (HIB) label voor Levi en Melissa van Venetiaans Terrazzo


Levi Vanhove en Melissa Schraepen van Venetiaans Terrazzo hebben vanmiddag een fantastische erkenning ontvangen. Zij zijn nu officieel houders van het prestigieuze Handmade in Belgium (HIB) label!
Dit label, dat uitgereikt werd door Raf Coomans (Voorzitter UNIZO Heusden-Zolder) en Bart Lodewyckx (Gedelegeerd bestuurder Bart Lodewyckx), bevestigt de voortdurende inzet van Venetiaans Terrazzo voor het leveren van topkwaliteit, handgemaakte Venetiaanse terrazzovloeren, rechtstreeks uit het hart van Limburg.

Bij Venetiaans Terrazzo wordt elk stuk vloer gecreƫerd met een passie voor vakmanschap en een oog voor esthetiek, waarbij duurzaamheid en de authentieke Venetiaanse legtradities centraal staan. Levi Vanhove, de drijvende kracht achter deze onderneming, streeft naar excellentie in elk project, van ontwerp tot afwerking.
Deze erkenning door UNIZO Limburg is niet alleen een bevestiging van de kwaliteit en authenticiteit van hun producten maar erkent ook het harde werk en de toewijding die nodig zijn om zich te onderscheiden in de competitieve markt. Ontdek meer over hun prachtige terrazzovloeren en het verhaal achter hun vakmanschap op.Dank aan UNIZO Heusden-Zolder voor deze info en foto's