zaterdag 4 mei 2024

HIGHWAY PARTY 2024


Gisterenavond mocht dan de grote HIGHWAY PARTY van start gaan op de Ubbelvelden in Boekt. Het was fantastisch om te zien dat er activiteiten zijn voor zowel de jongste Chiroleden als voor de volwassenen, zoals de Kinderfuif en de Happy Ballon Hour.

Met DJ's zoals Fester B, Cycle, Louis XIV, DjapĆ©, Boys on Dek, Torque, en de hoofdact Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, was de muziek een absolute top met veel sfeer en fijne momenten voor alle feestvierders. En de toevoeging van een grote lichtshow zal zeker de feeststemming naar een hoger niveau tillen! Natuurlijk binnen de kortste tijd was de feesttent volledig volgelopen met bezoekers uit alle gemeenten uit de buurt.  Een grandioos succes en de ene Dj na de andere die zorgden voor sfeer en gezelligheid tot in de vroege uren in Boekt. 

Team Preventie en Victor & Team Jeugd Heusden-Zolder net als schepenen Nico Geeraerts (Vooruit) als schepen van jeugd Dirk Schops (GOED) waren ook aanwezig op dit grote Chiro-Fuif  Highway Party gewapend met alcoholtesters en promillebrillen.
Hun missie?
Jongeren aanmoedigen om bewuste keuzes te maken over hun alcoholgebruik.

Het initiatief van de gratis fuifbus is ook lovenswaardig, omdat het laat zien dat veiligheid en welzijn van de feestgangers een prioriteit zijn. Het is geweldig om te zien dat er verantwoordelijkheid wordt genomen voor het welzijn van alle aanwezigen.

En terwijl de ene naar zijn werk reed was er de plaatselijke jeugd die naar huis stapte om te gaan slapen na een lange maar oh zo fijne nacht saamen met de vrienden in de grote tent.
Hier is deel 1 van de foto's van Frederique Jamart  waarvoor onze dank.