Rudi

zondag 12 mei 2024

SK Heusden vierde de promotie naar 3de provinciaal

  SK Heusden 06 was al kampioen in 4de provinciale en kan nu eindelijk na 18 jaar promoveren naar 3de provinciaal begin september. Vandaag was er dan de laatste uitwedstrijd finale eindronde Meeuwen - Sk Heusden 06 => 1 - 3 voor SKH06 voor de GALAWEDSTRIJD. Den SK was al een heel tijdje goed aan het spelen en voorall de eindronde waren ze sterk op het veld en scoorde vrij vlot.
Ik was destijds de clubfotograaf van KHZ, KBHZ en na dat faillissement van Koninklijke Beringen Heusden- Zolder stond de supportersclub van die tijd klaar om een nieuwe club te starten en zij hadden de velden en gebouwen mooi in orde gehouden zodat alles onmiddellijk kon van start gaan in 4de provenciaal. In die tijd telde de club minstens 500 supporters per wedstrijd thuis. Het waren mooie tijden de ploeg speelde goed en bestuur, staf en spelers zorgden allen samen dat een nieuwe mooie club terug voetbal kon brengen onder de kerktoren in Heusden centrum.
Nu sinds enige tijd  zijn er andere bestuursleden bijgekomen en anderen afgehaakt na zoveel jaren hard labeur gedaan te hebben voor deze club en ja ze mogen dan promoveren naar 3de provinciaal. SUCCES mannen. Dank aan Frederique Jamart voor deze foto's