zaterdag 11 mei 2024

SOLORIDERS “OPEN AIR MOTORCYCLE FESTIVAL” dag 2


  Wat  een sfeer met al die motorrijders uit alle hoeken afkomstig van het land, maar ook uit Nederlend, Luxenburg en Duitsland. Iedereen die op de weide was genoot van het prachtige weer maar ook van de foodtruckss die er waren opgesteld of de drankkraampjes of lekker fris ijsje van Rossi. Allemaal fijn geregeld door de SOLORIDERS van de Lindeman. 
De kinderen genoten ook van hun speeltuigen, vooral dan de rodeostier berijden en de mini motos op het speciaal circuit waar ze mochten rijden. Maar ook de toeschouwers konden zo hevig optrekken met een moto op de rollen en welliswaar soms moeite ondervonden voor het machiene onder controle te houden. Gelukkig kon hier niks gebeuren ....
De mensen van het Rode Kruis waren dus ook aanwezig en zij hadden hun stand in de kantiene van FC Anadol ondergebracht terwijl andere Rode Kruismedewerkers op het terrein actief waren.
Aan de tentjes waren er dan weer anderen die hun eigen kookkunsten bovenhaalde  met de BBQ en andere. De sfeer was geweldig en buiten het ronken van de zware motoren kon je steeds genieten van verschillende DJ's die hun muziek aan de man brachten.  Prachtige organisatie, alles piekfijn geregeld en zeker dat dit gezien mag worden.