Rudi

donderdag 25 juli 2024

CHIRO BERKENBOS op bivak naar 't Stupke in Riemst.

 Chiro Berkenbos heeft het bivak opgeslagen op kampplaats 't Stupke in Riemst. Chiro Berkbenbos is een gemengde groep van jongens en meisjes. Deze groep zal daar hun tenten opslaan en zijn met 14 leidinggevende personen en 59 leden en een kookploeg van 14 personen die instaan om het lekkere eten te bereiden zodat alle maagjes goed gevuld zijn.

Zo vertrokken dan op 23 juli de leiding en aspiranten om het kamp op te bouwen en tot een goed bivak te komen. Zo kwamen dan de Tito's, Keti's met de fiets & Rakwi's werden gebracht door de ouders  naar het bivak zij die met de fiets kwamen gereden genoten  van een mooie tocht vol belevenissen voor ieder van hen. En op 26 juli sluit de Speelclub zich aan en dan is de Chiro Berkenbos familie compleet in Riemst.
Het thema zal F.C. De Kampioenen zijn, maar dit is nog een groot geheim voor de leden en ouders 
Het zal een leuke tijd zijn waar iedereen naar uitkijkt. 
En op 2 augustus organiseren Chiro Berkenbos een bezoekdag, waarna de ouders de Speelclub, Rakwi's, Tito's en Keti's mee naar huis nemen. De leiding en Aspi's blijven nog een nachtje om het kamp af te breken en keren op 3 augustus terug naar Berkenbos. Meer informatie over het kamp vind je op onze website.  Dank aan  Helena Ceunen voor de info en foto's