Rudi

zondag 14 juli 2024

CHIRO BOEKT op bivak naar Averbode

De periode van Bivak van Chiro en kamp van Scoutsgroepen is weer aangebroken, en zo zijn donderdagmorgend de eerste groepen van Chiro Boekt op voorkamp vertrokken naar Averbode. De leiding en aspi's vertrekken samen met de fiets naar hun bivakplaats. Het zal een hele tocht worden maar zo in groep is er onderweg wel steeds fun met de verplaatsing.

In totaal zal Chiro Boekt met zo'n 160 leden op hun bivak verblijven tot en met 20 juli.
Maar er zullen ook 36 leiding aanwezig zijn die deze groep zullen begeleiden en dan kan men ok nog rekenen op 14 kookouders die dagelijks al het lekkers voor deze groep gaan bereiden.

Dit jaar koos CHIRO BOEKT als bivakthema "" PIRATEN ""
Hier zal dus het bivak om draaien ook met de sketches die de leiding zelf in elkaar heben gestoken en andere. Chiro Boekt is dus met de jongens en meisjes gemengd op bivak en slapen doen ze in de tenten die opvoorhand zullen geplaatst worden. Alleen de jongste meisjesgrooepen zullen in lokalen binnen overnachten. Op 11 juli vertrokken dus leiding & aspi's en en de Tito's & Keti's vertrokken ook met de fiets op 12 juli en de kleinste de Sloebers arriveren op 16 juli in Averbode.
Nog even dit meegeven ... De leiding heeft een EHBO-cursus gevolgd om voorbereid te zijn op alle kwaaltjes tijdens het bivak!