Rudi

zaterdag 27 juli 2024

Kermisweekend in Boekt trekt volk ondanks onvoorspelbaar weer


Het laatste weekend van juli staat in Boekt traditiegetrouw in het teken van de kermis, en ook dit jaar bleek geen uitzondering. Vandaag, op de openingsdag, vonden heel wat mensen hun weg naar de festiviteiten, ondanks het onvoorspelbare weer. Hoewel de lucht dreigde met regen, bleef het droog en de temperatuur was ideaal voor een gezellig terrasje.

 Jurgen van Buurthuis Den Ubbel had zijn handen vol met het serveren van drankjes en versnaperingen aan de bezoekers. Zijn terras was dan ook volledig bezet, met mensen die genoten van de kermissfeer en het samenzijn. De vrolijke geluiden van de kermisattracties en het gelach van kinderen vulden de lucht, terwijl families en vrienden zich vermaakten.

Het was een geslaagde start van het kermisweekend, waarbij de weersomstandigheden gelukkig geen spelbreker waren. De inwoners van Boekt en omstreken maakten er een gezellige dag van, en de komende dagen beloven nog meer plezier en vertier te brengen, tenminste als het regenweer uit blijft.Met veel dank aan Linda Graulus voor deze info en foto's