zondag 14 juli 2024

KH De Verenigde Vrienden Heusden met melodische medailles

Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Heusden hield dit weekend hun weekendkamp onder de titel "Melodische medailles". Tijdens het weekend werd er intensief muziek geoefend en ingespeeld, geïnspireerd door de Olympische Spelen en het Europees Voetbalkampioenschap. Onder leiding van dirigenten Kristof Aerts en Cathy Penné werd er hard gerepeteerd om ervoor te zorgen dat alles perfect klonk.  In totaal waren er 35 muzikanten die dit weekend meededen aan de play in van 9 jaar tot 77 jaar. 

Op zaterdagavond maakten de instrumenten even plaats voor een boeiende quiz. De deelnemers genoten van de quiz, die gepaard ging met verfrissende pintjes en frisdranken, wat zorgde voor een ontspannen en plezierige zaterdagavond.

Op zondag moest alles volledig in orde zijn, want er waren bezoekers die zich vooraf hadden ingeschreven om het slotconcert bij te wonen in de harmoniezaal. Het publiek, dat duidelijk van de muziek genoot, werd getrakteerd op de beste prestaties van de muzikanten. De gespeelde stukken varieerden in moeilijkheidsgraad, zodat er voor iedereen iets uitdagends en plezierigs bij was.

Het succesvolle weekend werd afgesloten samen met familie en vrienden, wat zorgde voor een warme en gezellige afsluiting. Dank aan Niels Panis voor deze mooie foto's verslag Rudi Coomans