zondag 21 juli 2024

Optreden Botswing trok veel publiek naar het Vroenfeest in Eversel


Het Vroenhof is een kinderboerderij in Eversel die is opgericht door drie boerendochters. Oorspronkelijk was het een melkveebedrijf en dat is het nog steeds, maar nu is er ook een kinderboerderij aan toegevoegd. De kinderboerderij is uniek en biedt net dat tikkeltje meer.

Er is een grote speelweide met zandbakken en speeltoestellen, en naast deze speelweide bevinden zich de dierenweides met geitjes, konijnen, pony's en alpaca's. De kalfjes zijn aaibaar op de binnenkoer. Daarnaast is er een overdekte schuur waar kinderen tussen de strobalen kunnen spelen.

Bij het Vroenhof worden huisgemaakte ijsjes geserveerd en je kunt er iets drinken. Dit weekend vonden de Vroenfeesten plaats op deze locatie, met optredens van de Iers geïnspireerde muziekgroep van eigen bodem, Botswing. Het evenement trok veel bezoekers en was zeer gezellig. De muziekgroep die tussen de strobalen optrad, zorgde voor het perfecte plaatje. Met het warme weer was het heerlijk om tijdens het optreden van een ijsje te genieten. Met veel dank aan Linda Graulus voor verslag & foto's