vrijdag 23 augustus 2024

Care Cave en Thierry Boutsen introduceren Miyo.


Het gerenommeerde bedrijf Car Cave, bekend om zijn expertise in de restauratie en verkoop van oldtimers en sportauto's, heeft vandaag met trots de lancering van zijn autobrand? Miyo, aangekondigd. Dit nieuwe product richt zich op het creëren van volledig op maat gemaakte voertuigen uit de originele V8 Defender-onderdelen. De officiële lancering vond plaats op het iconische racecircuit van Zolder en werd gepresenteerd door niemand minder da racelegende Thierry Boutsen, die tevens verdeler van Miyo wordt in Monaco, Zuid Frankrijk en Noord Italië.

Thierry Boutsen stelde vandaag op circuit Zolder symbolisch de eerste Miyo voor aan het grote publiek. De timing kon niet perfecter zijn op de vooravond van de STX Motorhomes 24U van Zolder.

Miyo staat voor "Make It Your Own" .
Klanten krijgen de mogelijkheid om hun droomauto te creëren vertrekkend van het chassis en de originele V8 Defender van Land Rover onderdelen van het vorig model.

De Miyo werd vanonder de doek voorgesteld door Thierry Boutsen himself.
Een testrit mocht dan ook niet ontbreken want in de chicane die naar Thierry Boutsen werd genoemd kwamen de drie Miyo's aangereden.

Roel Geraerts, zaakvoerder van Car Cave, licht toe:
" Bij Care Cave draait alles om passie voor auto's die vaak van generatie op generatie wordt overgedragen. Met de Miyo willen we een stap verder gaan door een auto te lanceren die zich richt op maatwerk waar elk gezinslid gelukkig van wordt . Een Miyo brengt het hele gezin samen." aldus Roel Geraerts. De samenwerking met Thierry Boutsen geeft ons merk niet alleen een extra demensie, maar zorgt er voor dat we klanten een ongeëvenaarde ervaring kunnen bieden. Het is een eer om met iemand als Thierry Boutsen met zijn kaliber , die ons merk internationaal op de kaart helpt zetten".

De lancering op circuit Zolder markeert vandaag zo een nieuw hoofdstuk voor Care Cave en MIYO. Een prachtige wagen, alleen het prijskaartje daar schrik je toch even van. Maar voor die prijs heb je wel een stoere robuuste allrounder. Met veel dank aan Joseph Bams voor verslag & foto's