zaterdag 31 augustus 2024

Harmonie De Ware Vrienden Zolder Juniors Kids Kick-Off

Jonge muzikant? Je bent welkom op de Juniors Kids Kick-Off Ben jij klaar voor een dag vol muziek, plezier en avontuur? Sluit je dan aan bij de Kids Kick-Off, waar je samen met andere jonge muzikanten een onvergetelijke dag beleeft!

Wat staat er op het programma
9:00 uur – We starten de dag met een warme welkom en gaan meteen aan de slag met een gezellige repetitie. Je maakt nieuwe vrienden en ontdekt hoe leuk het is om samen muziek te maken. En geen zorgen, we zorgen ook voor een smakelijke lunch om op krachten te komen!

14:00 uur – Tijd om te schitteren! Het gloednieuwe orkest speelt een prachtig concert voor ouders, familie en vrienden. Laat iedereen zien wat je in je mars hebt!

15:00 uur – Na het concert gaan we op een spannende fiets(zoek)tocht! Zoek de verborgen schatten en geniet van een heerlijk tochtje in de buitenlucht.

17:00 uur – We sluiten de dag af met een geweldige barbecue! Samen genieten we van een heerlijke maaltijd met een vers groentebuffet. Een perfecte afsluiting van een fantastische dag! Deelname aan de Kids Kick-off is helemaal gratis en vrijblijvend!

Voor de barbecue vragen we wel een bijdrage. Zin om mee te doen? Kom dan gezellig langs en ervaar hoe leuk het is om bij ons orkest te spelen. We kunnen niet wachten om samen met jou muziek te maken! Met veel dank aan Harmonie De Ware Vrienden Zolder