zaterdag 24 augustus 2024

STX Motorhomes 24U Zolder na 5 uren wedstrijd

Na 5 uren wedstrijd zijn de posities voorin voortdurend aan wisselen. Zeker toen de hemelsluizen rond de klok van 19u30 open gingen. Iedereen werd gedwongen om de pitboxen op te zoeken om regenbanden te gaan halen. Maar voor dat de regen uit de lucht viel was het kwaad al geschied voor de Lamborghini Super Trofea. Vol de muur in en opgave. Het heeft weer niet mogen zijn voor het team van Russel Racing by PK Carsport. Momenteel rijden de twee Porches van REDANT RACING aan de leiding gevolgd door de Porche 992 GT3 Cup van D'ieteren Luxury Performance.

In de GTB klasse is het de BMW M4 GT4 van Hamofa Motorsport die aan de leiding ligt voor BMW M4 GT 4 van TCL Motorsport. Derde in de GTB Klasse is de Porche Cayman718 G van Tip TOP By NGT.
In de TA Klasse rijdt de BMW M2 CS Racing van JDK by G&A Racing aan de leiding voor de Lamera van Genius Water Racing en de BMW M240i Dayvtec van Dayvtec

De TB KLasse , in deze klasse vinden we de BMW E46 van VDW Motorsport voor de BMW 330i Clubssport van JJ Motorsport en de BMW 330i Clubssport van JJ Motorsport in de laatste klasse de TC Klasse rijd de MW E90 325i van IC MOTORSPORT by Car Care Peeters aan de leiding voor de BMW E36 325i van Atrex Motorsports en de BMW 325i van Convents Racing Team. Bij dit schrijven kan de stand ondertussen al veranderd zijn. Morgenvroeg terug een update en hoe de wagens de nacht zijn doorgeraakt.