maandag 2 september 2024

De Droomboom

De Droomboom biedt een leuke open plek voor kinderen waar ze allerlei activiteiten kunnen ontdekken en beleven. Onze boom bloeit als kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen, samen en met elkaar. Onze boom doet kinderen graag stralen, dromen en groeien. Zo ontstaan er steeds nieuwe bomen en dromen. Kom jij samen groeien, bloeien en dromen? www.vzwdedroomboom.be
KLIK HIER om de activiteiten van De Droomboom te zien
KLIK HIER en zie het volledige rooster met anbod en uren

Wie zijn wij
Het is niet omdat we vrijwilligers zijn dat we geen verantwoordelijkheid hebben.
Integendeel!
We zijn er ons maar al te goed van bewust dat we moeten zorgen voor een degelijk en veilig vrijetijdsaanbod. Sinds 18 maart 2014 zijn we dan ook een vzw geworden en voorzien van een bestuur dat de dagelijkse gang van zaken regelt.
In dit bestuur kan je vinden: Dries Stals (voorzitter), Heidi Braeken (secretaris), Woody Cuppens, Anke Wijnants, Geert De bruyn, Georges-Philippe Claes, Nele Palmans en Wesley Lancel.
We overleggen iedere 1 keer per maand in De Droomboom.
We verdelen de taken onderling en heel toevallig (of net niet) zijn onze kwaliteiten goed verdeeld. Naast het bestuur zijn er natuurlijke ook onze docenten. Zij verzorgen de wekelijkse activiteiten en kampjes tijdens de vakanties. Op de pagina van iedere activiteit vind je wat meer informatie over de betreffende docent. Daarnaast worden we ook nog ondersteund door de “Vrienden van De Droomboom”: een grote groep enthousiastelingen bestaande uit onze partners, de buurt en andere vrijwilligers die ons waar mogelijk helpen. Heb je ook interesse om bij te dragen? Neem dan zeker contact op!
vzw De Droomboom Sint Maartenlaan 4 te 3550 H|Z  0487 10 87 48 info@vzwdedroomboom.be