vrijdag 6 september 2024

๐‘๐Ž๐—๐˜ ๐Œ๐”๐’๐ˆ๐‚ ๐…๐„๐’๐“ - Derde Editie ๐ŸŽฌ


De derde editie van ๐‘๐Ž๐—๐˜ ๐Œ๐”๐’๐ˆ๐‚ ๐…๐„๐’๐“ komt eraan met start op 19 september om 20u30 in het Roxy Theatre! Dit unieke filmfestival, het enige in Belgiรซ dat volledig in het teken staat van muziekdocumentaires, concertfilms รฉn live optredens, krijgt dit jaar een nieuwe formule. In plaats van รฉรฉn weekend spreiden we het festival dit jaar over ๐Ÿ2 dagen! Zo hebben jullie als muziek- en filmliefhebbers meer tijd om het uitgebreide programma te ontdekken.

๐…๐ข๐ฅ๐ฆ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š: We trappen het festival af met ๐€๐ซ๐ง๐จ: ๐‘๐จ๐œ๐ค '๐ง' ๐‘๐จ๐ฅ๐ฅ ๐†๐จ๐๐ฏ๐ž๐ซ๐๐จ๐ฆ๐ฆ๐ž, een intiem portret van rockicoon Arno, geregisseerd door ๐Š๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐จ๐Ÿ ๐Œ๐ข๐œ๐ก๐ข๐ž๐ฅ๐ฌ (ook bekend als DJ 4T4 van ’t Hof Van Commerce). Daarnaast kan je genieten van topfilms als ๐๐ฅ๐ฎ๐ซ: ๐“๐จ ๐“๐ก๐ž ๐„๐ง๐, ๐‡๐š๐ซ๐๐œ๐จ๐ซ๐ž ๐๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ƒ๐ข๐ž๐ฌ, ๐€๐ง๐ ๐ž๐ฅ๐ก๐ž๐š๐๐ž๐ ๐‡๐ข๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ: ๐“๐ก๐ž ๐’๐จ๐ง๐ ๐ฌ ๐จ๐Ÿ ๐Œ๐š๐ซ๐œ ๐๐จ๐ฅ๐š๐ง & ๐“.๐‘๐ž๐ฑ, en nog veel meer. Ook de heruitgave van de legendarische ๐†๐ข๐ฆ๐ฆ๐ž ๐’๐ก๐ž๐ฅ๐ญ๐ž๐ซ, over het beroemde maar uit de hand gelopen Rolling Stones-concert, zal te zien zijn. Meer titels worden binnenkort aangekondigd!

๐Œ๐ฎ๐ณ๐ข๐ž๐ค๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š: Op muzikaal vlak kunnen we niet om Arno heen. Speciaal voor deze editie speelt ๐“๐‚ ๐€๐ซ๐ง๐จ live in ๐‚๐‚ ๐Œ๐ฎ๐ณ๐ž, begeleid door de explosieve garage-rock van ๐†๐š๐ซ๐š๐ ๐ž๐Ÿ๐ฎ๐ณ๐ณ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ in het voorprogramma. Daarnaast zal ๐„๐ซ๐ง๐ฌ๐ญ hun nieuwe album voorstellen met muziek die rechtstreeks uit een film noir lijkt te komen. Verwacht een unieke mix van pop noir, cinematic jazz en artrock die je meesleept in een David Lynch-achtige sfeer.

Mis het niet!  Tickets koop je hier.
Roxy Theatre Pieter Vanhoudstraat 39 te Koersel