zondag 1 september 2024

Heropstart van de Grote BBQ bij PC De Berk

Jarenlang was de jaarlijkse BBQ van PC De Berk een groot succes. Het evenement trok meer dan 300 deelnemers, die samenkwamen voor een dag vol gezelligheid en lekker eten. Helaas zorgde de COVID-19 pandemie ervoor dat dit geliefde evenement tijdelijk moest worden stopgezet. De laatste editie vond plaats in 2019, waarna er een pauze volgde.

Na deze onderbreking heeft het bestuur van PC De Berk besloten om dit jaar de traditie nieuw leven in te blazen. De BBQ is niet alleen een culinaire beleving, maar ook een gelegenheid om de petanquespelers en andere leden van de club dichter bij elkaar te brengen. De sfeer is altijd hartelijk en de hoop is dan ook dat velen van jullie opnieuw zullen deelnemen aan dit bijzondere eetfestijn.

Voor het menu van de BBQ zijn er verschillende opties beschikbaar:

  1. Kipfilet met groenten - €8
  2. Worst met groenten - €14
  3. Kotelet met groenten - €19
  4. Brochette met groenten - €8
  5. Veggie met groenten - €8

Daarnaast wordt er een uitgebreide groentebar voorzien. Hier kunnen deelnemers genieten van de verste groenten, een gevarieerd assortiment aan salades, rijst, pasta, aardappelen en diverse bijgerechten met brood.

Je kan komen smullen tussen 16:00 en 21:00 uur. Het bestuur kijkt ernaar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen op deze hernieuwde editie van de Grote BBQ bij PC De Berk. Samen maken we er opnieuw een onvergetelijke dag van!