zondag 8 september 2024

"" LOCALS TOGETHER "" 3de editie in hartje Zolder

Foto's met veel dank aan RB Fotografie

 Inleiding:
Gisterenavond om 19 uur mocht het startshot gegeven worden van "" LOCALS TOGHETER "" aan  'T Kuipke in Zolder de derde editie van de muzikale zomerafsluiting plaats. Dit evenement bood een geweldige gelegenheid om de zomer op een feestelijke manier af te sluiten met een diverse line-up van muzikale acts. Het was een avond gevuld met live muziek, lekker eten en een geweldige sfeer. Toch later op de avond waren er dreigende wolken boven Zolder en er viel heel wat neerslag uit de lucht wat toch heel wat mensen richting 't Kuipke stuurde voor beschutting te zoeken. En andere die de weg naar huis verkozen.

Programma:

De avond begon met een optreden van de getalenteerde muzikant LoneSome Guitar, die het publiek opwarmde met zijn unieke en sfeervolle muziek. Zijn optreden zorgde voor een gezellige en ontspannen sfeer, perfect om de avond mee te beginnen.

Vervolgens was het de beurt aan The Locals Band, een populaire band die bekend staat om hun energieke optredens en uitstekende muzikale kwaliteiten. De band speelde verschillende nummers die het publiek meenamen op een muzikale reis en zorgden voor een dynamische en opzwepende sfeer. Het was duidelijk dat deze toppers het publiek wisten te enthousiasmeren en de pannen van het dak speelden.

Als afsluiter van de avond trad de top coverband 50 Shades op. Deze band stond garant voor een spectaculaire afsluiting van de avond. De muzikale performance van 50 Shades zorgde ervoor dat het nog aanwezige publiek volledig opging in de muziek en volop genoot van de laatste act van de avond in de soms heel hevige regenbuien en zij die schuilden in 't Kuipke konden zo toch nog mee genieten van de gebrachte muziek.

Culinair Aanbod:

Tijdens het evenement konden de gasten genieten van lekkernijen verzorgd door Giulio's Food. De culinaire verwennerijen droegen bij aan de feestelijke sfeer en boden een smakelijke aanvulling op de muzikale optredens. Foto's RB FOTOGRAFIE waarvoor onze dank