vrijdag 6 september 2024

Vooruit+ zet koers naar een sterker Heusden-Zolder

Vooruit Heusden-Zolder doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 onder de nieuwe naam Vooruit+. Deze beweging streeft naar een brede, positieve samenwerking over partijgrenzen heen om een verenigd verhaal te brengen voor alle inwoners.
Vooruit+ biedt een thuis aan iedereen met een progressieve visie, waaronder leden van Vooruit, Groen en andere vooruitstrevende krachten in Heusden-Zolder.

We willen samen bouwen aan een duurzame, sociale en sterke toekomst. Funda Oru, lijsttrekker van Vooruit+, benadrukt: "We zetten in op concrete oplossingen voor de noden van onze inwoners. Dit betekent de realisatie van een binnenzwembad, het verbeteren van verkeersveiligheid, en het versterken van het sociaal weefsel door te investeren in sport en lokale clubs. Voor ons is sport meer dan beweging; het staat ook voor discipline, emancipatie en verbinding."

Groen is een belangrijke partner in deze samenwerking, met een focus op een veilige schoolomgeving, en initiatieven en groene plekken die mensen verbinden.

Samen zetten we ons in voor het beste voor onze inwoners. De ervaren ploeg van Vooruit, bestaande uit schepenen, gemeenteraadsleden en leden van het Bijzonder Comité, vormt de stevige basis van de Vooruit+-lijst. Nieuwe gezichten, zowel binnen Vooruit als bij Groen, zoals Machteld Bosmans en Valérie De Houwer, zijn klaar om bij te dragen aan de toekomst van Heusden-Zolder.
Met een mix van ervaring en vernieuwing bouwen we aan een Heusden-Zolder waar iedereen zich veilig, gewaardeerd en gesteund voelt.

We streven naar een samenleving waarin jong en oud, geboren inwoners en nieuwkomers, samen bijdragen aan het welzijn van onze gemeenschap. Samen vooruit naar een betere toekomst voor Heusden-Zolder. Foto met dank aan Foto met dank aan Hatice Baloglu