vrijdag 6 september 2024

Watt17 onthult indrukwekkend spandoek van 200m² ter ondersteuning van EK Wielrennen

Met groot enthousiasme heeft Watt17, de iconische evenementenlocatie op de voormalige mijnsite  in Heusden-Zolder, vandaag een gigantisch spandoek onthuld ter ere van het EK Wielrennen 2024. Het spandoek, dat maar liefst 200 vierkante meter beslaat, siert de gevel van de locatie en draagt de inspirerende boodschap: “Sport met hoog vermogen, succes!”

Dit initiatief is bedoeld om niet alleen de organisatie van het EK Wielrennen, maar ook de gemeente Heusden-Zolder en natuurlijk de sporters zelf een hart onder de riem te steken. Met het spandoek wil Watt17 laten zien dat ze trots zijn op de sportieve prestaties en zich verbonden voelen met de energieke en gepassioneerde wielersport.

 

“We wilden iets doen dat niet onopgemerkt blijft, net zoals de prestaties van de wielrenners,” aldus Tom De Weyer zaakvoerder van Watt17. “Het EK Wielrennen is een belangrijke gebeurtenis voor onze regio, en met dit spandoek willen we de kracht en het doorzettingsvermogen van de sporters symbolisch ondersteunen. Net zoals in onze evenementen draait alles om prestaties met hoog vermogen.”

De locatie van Watt17, gelegen in de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder, vormt een iconische achtergrond voor het spandoek. Het indrukwekkende doek is al van grote afstand zichtbaar en is een echte eyecatcher voor zowel deelnemers als bezoekers van het EK en bijhorende fietslussen.

 

Met deze symbolische daad sluit Watt17 zich aan bij de vele lokale initiatieven die het Europees Kampioenschap wielrennen tot een onvergetelijk evenement maken. De sporters worden aangemoedigd om vol energie en motivatie aan de start te verschijnen, terwijl de hele gemeenschap zich verzamelt om hen aan te moedigen.

 

Heusden-Zolder is ademt dan ook  historsich verleden, sport en evenementen

 

Over Watt17
Watt17 is een veelzijdige en industriële evenementenlocatie, gevestigd in Heusden-Zolder. De locatie biedt ruimte aan uiteenlopende evenementen, van bedrijfsbijeenkomsten tot culturele activiteiten, met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Met dank aan Tom De Weyer voor verslag en foto